Çevirigo Dan. Tic. Ve Dil Hizmetleri

Şirket Hakkında
Geçmişten elde ettiğimiz birikimlerimizi başarı enstrümanına çevirerek, ileri teknoloji ve bilişim ile birleştirerek günümüze taşıdık. Fiyat kalite arasındaki altın oranı yakalayarak iş birliği yaptığımız kurumlara üstün kalite hizmetini tercüme, danışmanlık kapsamında ilke edindik. Kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği her türlü tercüme/çeviri projelerinizin tüm dillerde anlaşılabilirliğini sağlayarak size yabancılar arasında öz olma hissini yaşatıyoruz.
Çevirigo Dan. Tic.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Çevirigo Dan. Tic. Ve Dil Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Murat Yardımcı
Adres: Sinanpaşa Mah. Alaybeyi Sk. Çelebi İş Hanı No:8 D:1 Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2278336
Web Sitesi: https://cevirigo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Çevirigo Dan. Tic. firma bilgileri. Çevirigo Dan. Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çevirigo Dan. Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çevirigo Dan. Tic. Ve Dil Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.