Ceyazılım Barkod Otomasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
Hızlı ulaşım için :0537 207 7092
Firmamız Barkod Otomasyon Sistemleri ve RF ürün güvenliği Üzerine Faaliyet göstermektedir.
Market, Mağaza, Şarküteri, Büfe, Kırtasiye, giyim , konfeksiyon , restoran cafe otomasyonu , Perakende Satış Mağazalarında Arka Ofis Programları ile Entegre Bir Şekilde Otomasyon Çalışmalarını Anahtar Teslim Olarak Yerine getirmekteyiz..
Her işletmeye özel veri tabanlarımız sayesinde sizi ürün tanımlama zahmetinden kurtararak en hızlı şekilde barkod sistemine geçiş sağlıyoruz.
Ekonomik Fiyatlara Barkod Sistemleri Kurarak Daha fazla İşletmenin Barkod Sistemiyle Tanışmasını Hedeflemekteyiz.
Stoklarımızda her çeşit barkod okuyucu otomasyon sistemine ait ürünler bulunmaktadır Ayrıca Mağazalar için En çok Tercih Edilen RF Ürün Güvenlik Sistemlerini Uygun Fiyatlara Kurrmaktayız
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ceyazılım Barkod Otomasyon Sistemleri
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: orhan orhan
Adres: hükümet caddesi no 40 merkez/tekirdağ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2143227
Web Sitesi: http://www.giyimprogrami.com
Ürünleri
Hızlı ulaşım için :0537 207 7092 Firmamız Barkod Otomasyon Sistemleri ve RF ürün güvenliği Üzerine Faaliyet göstermektedir. Market, Mağaza, Şarküt...
İlan Talep ve Teklifleri
Bütçe Dostu-barkodlu Konfeksiyon Mağaza Programı
Hızlı ulaşım için :0537 207 7092 Firmamız Barkod Otomasyon Sistemleri ve RF ürün güvenliği Üzerine Faaliyet göstermektedir. Market, Mağaza, Şarküt...
Ceyazılım Barkod Otomasyon firma bilgileri. Ceyazılım Barkod Otomasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ceyazılım Barkod Otomasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ceyazılım Barkod Otomasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.