Cihan Temizlik Hizmetleri

Şirket Hakkında
Cihan temizlik hizmetleri firması İstanbul ve tüm Türkiye genelinde iç mekan ve dış mekan temizliğinde kaliteli ve eğitimli personelleri teknolojik ekipmanları ile siz değerli firmalarınız ve kurumlarınıza en iyi hizmeti vermekten büyük mutluluk duymaktadır.
Cihan Temizlik Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Cihan Temizlik Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Temizlik Aletleri
Yetkili Kişi: Rıdvan Öztürk / Ali Malkoç
Adres: Kuştepe Mah. İnönü Cad. No : 10 / 1 Mecidiyeköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2176185
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Yaşam Alanlarınızı Temizliyelim
Tüm ofis iç mekan dış mekan dış cephe cam ve tüm yaşam alanlarınızı biz temizleyelim siz keyfini sürün. Cihan Temizlik Hizmetleri Size hijyen ve ka...
Cihan Temizlik Hizmetleri firma bilgileri. Cihan Temizlik Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Cihan Temizlik Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Cihan Temizlik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.