Çobanoğlu Lokum Çekme Helva Şekerleme

"saraydan günümüze uzanan lezzet"

Şirket Hakkında
Çobanoğlu 1997'den beri Kastamonu Çekme Helvasını en eski, en lezzetli, en tanınmış, en yaygın... ve daha birçok enleri taşıyan markası haline gelmiştir. Bunun arkasındaki isim, çekme helvasını Kastamonu'da bir sektör haline getiren, helvacılıkta ilklerin ismi Coşkun Çobanoğlu'dur.

1994 de abisi İbrahim Çobanoğlu ile Deveciler Mahallesinde ilk helva imalatını Sepetçioğlu markası adı altında kurdu. 1996 da abisi ile ayrılıp 1997 de Çobanoğlu Markası adı altında Sinan Bey'de kendi imalatını açtı. Hızla büyüyerek 1999 da imalatı yeni sanayi sitesinde 1000 metre karelik alana taşıdı ve 80 ila 90 personel arası istihdamda bulunan büyük bir firma haline geldi. Ayrıca Kastamonu Çekme Helvasını tepsilerden kutulara taşıyarak ve bunun dağıtımını yaparak hem Kastamonu'nun hemde Türkiye'nin büyük bir bölümünü bu yöresel lezzete ulaşmasını sağladı. Kastamonu Çekme Helvasını yerelden çıkarıp tanınan, aranan, lezzet haline getirdi. Böylece hem kendi reklamını daha çok Kastamonu'nun reklamını yapmış oldu.

Son dönemde Avrupa ülkeleri Malta, Japonya, Yunanistan'a ihracat yaptı. 2004 de imalatın yerini kuru benzinlik tarafına 10 dönüm üzerine kurarak imalatı görselleştirdi ve birebir helva üretimini izleme imkanı sundu. 2006 da işletme maddi sıkıntılardan dolayı kapamak zorunda kaldı. Bunun üzerine ailenin tek oğlu olan Abdülkerim Çobanoğlu 2008 senesinde 2 yıl aradan sonra Çobanoğlu markasını devam ettirmek üzere Kuzeykent Toptancılar Sitesinde Çekme Helva imalatını kurdu. Babasının oluşturduğu Çobanoğlu markasının çıtasını babasının bıraktığı yerden alarak yükseltmeyi hedefleyen Abdülkerim Çobanoğlu bu markayı daha da büyütüp istihdamını arttırmayı hedefliyor.

​Eski tat ve en iyi kalite ile gelen Çobanoğlu Çekme Helvası yine baba Coşkun Çobanoğlu'nun yaptığı helva ile ve oğul Abdülkerim Çobanoğlu'nun gayret ve çabası ile daha da güçlü bir marka olarak yoluna devam etmektedir. Bütün helva sevenlere, bütün Çobanoğlu Çekme hel
Çobanoğlu  Lokum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
GEÇMİŞTEN GELECEĞE KLASİK BİR TAT OLAN ÇEKME HELVAYI , GÜNÜMÜZ STANDARTLARINDA ÜRETMEKTEYİZ. 16 PERSONELİN ÇALIŞTIĞI FİRMAMIZDA HİJYENİK KOŞULLAR BİRİNCİ SIRADA YER ALMAKTADIR.HEDEFİMİZ KASTAMONU' NUN DIŞINDA DİĞER İLLERİMİZEDE BU LEZZETİ ULAŞTIRABİLMEKTİR.GÜNLÜK YAKLAŞIK OLARAK 2, 5 TON HELVA ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ. BUNUN YANISIRA LOKUM- REÇEL ÜRETİMİMİZDE MEVCUTTUR. İLGİLENENLERİN TEKLİFLERİ ÖZENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR.
İletişim Bilgileri
Firma: Çobanoğlu Lokum Çekme Helva Şekerleme
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Ayfer Çobanoğlu
Adres: Kuzeykent Mah.kazım Karabekir Cd.ufo İş Merkezi No:29/1
Şehir: Kastamonu
Ülke: Türkiye
Telefon: (366) - 2153647
Web Sitesi: www.cobanoglucekmehelva.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ÇEKME HELVA
İlan Talep ve Teklifleri
Üretim
firmalara fason üretimi yapmaktayız.ilgilenenlerin teklifi görüşülecektir.
Çobanoğlu Lokum firma bilgileri. Çobanoğlu Lokum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Çobanoğlu Lokum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Çobanoğlu Lokum Çekme Helva Şekerleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.