Ctp Kaplama İnşaat

Şirket Hakkında
1998′den beri alt yapımız ve üstün düzey ekipmanlarımızla , tam teşekküllü şekilde bu sektörde çalışmaktayız. Her türlü Epoksi, Vinlester, Polyester Fiber Kaplama Ve İzolasyon işleriniz standart düzeyde yapılır.
CTP POLYESTER KAPLAMA olarak amacımız öncelikli olarak müşteri memnuniyetine önem vermektir. Yılların deneyimi ve üstün hizmet anlayışımızı dinamik ekibimiz ile birleştirerek müşterilerimize en kaliteli hizmeti vermekteyiz.
Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız her türlü istek ve görüşlerinizi dikkate alıp sizlere en iyi hizmeti vermek için en kaliteli ekip ve ekipmanlarla işlemleri büyük bir titizlikle yürütmektedir.
Firmamız geniş hizmet yelpazesi ile sektördeki yenilikleri sürekli olarak takip ederek müşterilerine her zaman en iyi hizmeti vermeyi ilke edinmiştir. Sektörde saygın sürekli olarak büyümeyi hedefleyen bir kuruluş olmak en temel vizyonumuzdur.
Ctp Kaplama İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ctp Kaplama İnşaat
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Yanıcı, Patlayıcı Madde
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Fürkan Çolpa
Adres: Tavşanlı Köyü/Gebze
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4271587
Web Sitesi: http://www.ctpkaplamainsaat.com
Ürünleri
Ctp Polyester Saksılar Gelişen Mimari’de peysaj ve ev uygulamalarına yönelik Polyester üretimlerin çeşitliliği hızlı bir şekilde artmaktadır. Bahçe v...
15 senelik tecrübemiz ve uzman kadromuz ile ctp kaplama işleriniz itina ile yapılır. Hizmetlerimiz Asit Tankları, Asit Kazanları, Asit Havuzları, Ki...
15 Senelik Deneyimimiz Ve Uzman Kadromuzla İstediğiniz Adetlerde, İstediğiniz Ebatlarda, İstediğiniz Renklerde İnşaat Kaset Döşeme Kalıpları İmalatı ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ctp Kaplama İnşaat firma bilgileri. Ctp Kaplama İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ctp Kaplama İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ctp Kaplama İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.