Damla Rozet

"Rozet Bizim İşimiz"

Şirket Hakkında
DAMLA ROZET olarak yılların deneyimi ve tecrübesi ile sizlerin zevkine, talebine uygun Rozet, Plaket, Şilt, Gümüş tabak, Madalya, Kupa, Özel ödüller vs.olarak imalatımızı sürdürmekteyiz.

Firmamız her türlü maden alışımı ile imalat yapmaktatır.Özel kalıp sistemi ile SICAK MİNELİ, SOĞUK MİNELİ, Altın kaplama ve Gümüş kaplamalı orjinal rozetler üretmekteyiz.

Geniş ürün kolekssiyonu ve kadromuzla her türlü müşteri kategorisine hitap etmekte, sizlere kolay seçme ve beğenme imkanı sunmaktayız.

Bizlerle tanışmak , ürünlerimiz hakkında bilgi edinmek isterseniz lütfen www.damlarozet.com sitemizi ziyaret ediniz.

Çeşitli görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.


S A Y G I L A R I M I Z LA
DAMLA ROZET

Atilla PALA


TEL: 02126763058 fAKS: 02126979530

MERKEZ: Denizköşkler mah.Tınay sok.no:15 Şükrübey Avcılar İST
Ürün-Hizmetleri Hakkında

Damla Rozet imalatçı firma olarak yola çıktığından bugüne kadar her zaman ilkleri tasarlayıp gerçekleştiren ve bu sayede reklam sektörünün tanıtım ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli ürünü, hızlı süreçte, sektörel pazarlamadaki uzmanlığını da ekleyip profesyonel deneyimlerinden de güç alarak öncü işlere imza atmaya devam ediyor. Siz değerli kuruluşları bizimle çalışmaya davet ediyoruz.
Saygılarımızla
İletişim Bilgileri
Firma: Damla Rozet
Sektörü: Hizmet » Promosyon
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: Atilla Pala
Adres: Denizköşkler Mah.tınay Sok:15/a Şükrübey-avcılar İst
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6763058
Web Sitesi: www.damlarozet.com-wwwrozetmadalya.com
Ürünleri
HAKKIMIZDA ​ ​ Damla Rozet üretici firma olarak yola çıktığından bugüne kadar her zaman ilkleri tasarlayıp gerçekleştiren ve bu sayede reklam sek...
Damla Rozet imalatçı firma olarak yola çıktığından bugüne kadar her zaman ilkleri tasarlayıp gerçekleştiren ve bu sayede reklam sektörünün tanıtım iht...
Damla Rozet imalatçı firma olarak yola çıktığından bugüne kadar her zaman ilkleri tasarlayıp gerçekleştiren ve bu sayede reklam sektörünün tanıtım ...
Damla Rozet imalatçı firma olarak yola çıktığından bugüne kadar her zaman ilkleri tasarlayıp gerçekleştiren ve bu sayede reklam sektörünün tanıtım ...
Kalıp sistemi ile MİNELİ Damla Rozet imalatçı firma olarak yola çıktığından bugüne kadar her zaman ilkleri tasarlayıp gerçekleştiren ve bu sayede r...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Damla Rozet firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Damla Rozet firma bilgileri. Damla Rozet adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Damla Rozet ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Damla Rozet firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.