Delle Dekor

"HAYALLERİNİZİN GERÇEKLE BULUŞMASI..."

Şirket Hakkında
Dekoratif yalıtım yapıelemanları üretim ve uygulaması yapmaktayız.
Delle Dekor
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ana prensibi "Daha KALİTELİ, Daha UYGUN, Daha HIZLI" olan Delle Dekor İstanbulun merkezinde 2.000 m2 kapalı alanda, son teknoloji makinelerle ve teknik kadrosu ile 24 saat üretim yapmaktadır. Delle Dekor %60 ısı tasarrufu sağlayan yalıtım malzemesi montolamayı klasik görünümünden çıkarıp, dekoratif bir görünümle siz müşterilerimize sunmaktadır. Bunun yanında montolamayı tamamlayan söve modelleri, kat silmeleri, köşe taşları, payanda ve sütun gibi daha bir çok model ve seçeneklerle sizlere sonsuz alternatifler sunmaktadır.

Delle Dekor Hayallerinizin gerçekle buluşması sloganıyla ve her zaman yeni, farklı ürünleri ile hizmetinize devam edecektir.
İletişim Bilgileri
Firma: Delle Dekor
Sektörü: İnşaat / Emlak » Söve
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: volkan
Adres: Çobançeşme mh.Güneşli Sk.No:11/13 Yenibosna BAHÇELİEVLER/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5520092
Faks: (212) - 5520005
Web Sitesi: www.delledekor.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Ana prensibi "Daha KALİTELİ, Daha UYGUN, Daha HIZLI" olan Delle Dekor İstanbulun merkezinde 2.000 m2 kapalı alanda, son teknoloji makinelerle ve t...
İlan Talep ve Teklifleri
Söve Eps Urunler
söveler denizlikler taçlar sutunlar payandalar köşe taşları mantolamar... istenılen ebat ve modellerde imalat yapılır fiyat ve müşteri memnunıyet ga...
Delle Dekor firma bilgileri. Delle Dekor adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Delle Dekor ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Delle Dekor firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.