Derince Promosyon Ve Matbaa Ürünleri

"Markanıza Değer Katarız"

Şirket Hakkında
DERİNCE PROMOSYON ve MATBAA ÜRÜNLERİ olan firmamız, promosyon ve matbaa ürünleri konusunda ithalatçı, imalatçı firma olarak faaliyetine devam etmektedir. Çalışmalarımız, portföyümüzde bulunan farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların promosyon ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir. Tükenmez kalemden ruhsat kabına, anahtarlıktan masa üstü gereçlere kadar yaklaşık 100ün üzerinde değişik ürünü daima güncel stoklarımızda bulabilirsiniz. Amacımız, değişim ve yenilikleri takip edip kaliteli ürünleri siz değerli dostlarımıza sunup, promosyon sektöründe ÇÖZÜM ORTAĞINIZ olmaktır.
MARKANIZA DEĞER KATARIZ...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Derince Promosyon Ve Matbaa Ürünleri
Sektörü: Hizmet » Promosyon
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Promosyon ve Baskı Ürünleri
Yetkili Kişi: İlker Tozmaz
Adres: Yavuz Sultan Selim Mah. Tiftik Sk. No:9
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 6976121
Web Sitesi: http://www.derincepromosyon.com
Ürünleri
VİP AJANDA SET -
İlan Talep ve Teklifleri
Derince Promosyon Ve Matbaa Ürünleri
DERİNCE PROMOSYON ve MATBAA ÜRÜNLERİ olan firmamız, promosyon ve matbaa ürünleri konusunda ithalatçı, imalatçı firma olarak faaliyetine devam et...
Derince Promosyon Ve firma bilgileri. Derince Promosyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Derince Promosyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Derince Promosyon Ve Matbaa Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-02-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.