Dökermak Makina Elektrik Ve Döküm Ltd.şti.

Şirket Hakkında
1987 yılında DÖKERTORNA olarak yedek parça fason imalat yaparak faaliyetine başlamış olan DÖKERMAK LTD. ŞTİ. 1995 yılında şirketleşerek faaliyet konularını genişletmiş ve her türlü talaşlı imalat, ihale işleri, sipariş üzerine makine imalatı, sanayi pompaları satış - yedek parça - servis hizmetleri ve endüstriyel elektrik konularında 21 yıllık deneyimli uzman kadro ve teknik ekibiyle günümüzün son teknolojisini kullanarak faaliyetine devam etmektedir.

Müşteriye kalite odaklı bir yaklaşımla konusunda deneyimli ve uzman kadrosuyla, kaynakları israf etmeden en kaliteli en uygun maliyetle ve çevre duyarlılığı içerisinde müşteri istekleri doğrultusunda hazırlanan ürünleri kalitesinden, güvenirliğinden ve iş ahlakından ödün vermemeden hizmet etmeyi amaç edinmiştir.

Dökermak Makina Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dökermak Makina Elektrik Ve Döküm Ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: Soner Döker
Adres: 2.Sanayi Sitesi 346 Sokak No:32 Bornova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4867398
Web Sitesi: DÖKERMAK.COM.TR
Ürünleri
Dökümcüler için Kum Fırlatma Makineleri
250 - 5000 kg Direksiyonlu Döküm Potaları
İlan Talep ve Teklifleri
Makina Aksamı
1987 yılında DÖKERTORNA olarak yedek parça fason imalat yaparak faaliyetine başlamış olan DÖKERMAK LTD. ŞTİ. 1995 yılında şirketleşerek faaliyet konul...
Dökermak Makina Elektrik firma bilgileri. Dökermak Makina Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dökermak Makina Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dökermak Makina Elektrik Ve Döküm Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.