Dtr Turkey Makina Ltd. Şti.

"Dürüst, güvenilir, kaliteli ve zamanında makina tedariğinde iş ortağınız"

Şirket Hakkında
Geri dönüşüm, madencilik sektörleri başta olmak üzere hazır beton, çimento, inşaat, RDF, plastik, kereste, sunta, ahşap, elektronik vb alanlarda faaliyet gösteren firmalara yönelik Almanya'nın önde gelen, lider makina firmalarından ürün tedariği yapılmaktadır. DTR Makina Steinert (Manyetik seperatör, demir dışı metal seperatör, optik seperatör, X-Ray seperatör, vb.), BHS (Darbeli ve çekiçli kırıcılar, mikserler, biogaz tesisleri, vb.), Jöst (Vibro besleyici ve vibro elekler, hava seperatörleri, vb.) ve Orglmeister (Yangın önleyici, algılayıcı termal kameralar) ve Herbold (kırıcı, şreder, compactor, granulatör, yıkayıcı sistemler, vb.) gibi Alman firmalarının Türkiye'deki temsilciliklerini yapmaktadır.
Dtr Turkey Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dtr Turkey Makina Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Ramazan Ergin
Adres: Yenişehir Mah., Sümbül Sok., Pendik
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 9092490
Web Sitesi: www.dtrmakina.com
Ürünleri
Havalı elekler, elekler, titreşimli elekler, vibro elekler, havalı seperatörler
kırıcı, granülatör, kompaktör, kesici, şreder, yıkama sistemleri
Önceden yangın algılayıcı ve önleyici termal kameralar
Mikserler, biogaz tesisleri, darbeli ve çekiçli kırıcılar
Manyetik seperatör, manyetik bant, X-ray seperatör, eddy current, optik seperatör ile her türlü malzemenin ayrıştırılması ve geri kullanımı
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dtr Turkey Makina firma bilgileri. Dtr Turkey Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dtr Turkey Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dtr Turkey Makina Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.