Düzgün Plastik

Şirket Hakkında
Şirketimiz Düzgün Plastik ismiyle 1963 yılından günümüze, Malezya başta olmak üzere, Taiwan ve Vietnam'dan ithal ettiğimiz en üst kalitede işlenmiş Latex'i, siz değerli müşterilerimize en uygun fiyatlara sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini en önemli misyonu olarak benimsemiş olan Düzgün Plastik, ARGE çalışmalarına da tüm hızıyla devam etmektedir. Şirketimiz başta İstanbul olmak üzere, Türkiye'de Latex'in kullanıldığı bir çok alan ve ilde sektörün öncü kuruluşlarındandır. Ürünlerimiz, ihtiyaçlarınız doğrultusunda varil olarak (205 kg) veya arzu edildiği şekilde 3kg / 5kg / 10kg /20kg olarak da bünyemizde görev alan profesyonel dolum ekibimizle ve stoklarımızda yer alan orjinal ambalajlarımızla da siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Ürünlerimiz ve hakkımızdaki her türlü soru ve önerileriniz için iletişim bölümümüzde yer alan Telefon, Mail veya Fax yoluyla bizlere ulaşabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Düzgün Plastik
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Yan Sanayi ve Makineler
Yetkili Kişi: CEM DÜZGÜN
Adres: İKİTELLİ OSB AYKOSAN SANAYİ SİTESİ ÇARŞI 7 NO:267
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5492463
Web Sitesi: www.duzgunlatex.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Düzgün Plastik firma bilgileri. Düzgün Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Düzgün Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Düzgün Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.