Dynamic Medya A.ş.

Şirket Hakkında
Web tasarım ve dijital pazarlama üzerine uzman ekibimizle kurulduğumuz günden bu yana bir çok firmaya kalitemizden ödün vermeden hizmet vermekteyiz.

Web tasarım konusunda sektöre özel internet siteleri hazırlayarak firmanızın web ortamında var olmasını sağlamamızın yanı sıra size özel projelendirme yaparak özel çözümlerde sunmaktayız. Hazırladığımız internet sitelerini kullanılabilirlik, güvenlik ve performans konusunda test ediyor, birikimimizi aktarıyoruz.

2015 yılı itibariyle;
Web Tasarım
Grafik Tasarım
Sosyal Medya Yönetimi
Google Adwords
Kurumsal Kimlik Çalışmaları
İnternet Reklamcılığı
Toplu Mail Gönderimi
Fotoğraf ve Video


hizmet alanlarında bölgemizde 100'den fazla firmaya çözümler sunuyoruz.

Dinamik ve eğitimli, her biri kendi alanlarında profesyonel ekibimiz ile size hizmet vermekten ve gelişen internet sektöründe ayrıcalıklı bir web sitesine sahip olmanızı hedefleyerek, sürekli yanınızda bulunmaktan gurur duyarız!.
Dynamic Medya A.ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Dynamic Medya A.ş.
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: Fikret Şimşek
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 287. Sokak 7/55 Golden Tower İş Merkezi
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3860036
Web Sitesi: dynamicmedya.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Dynamic Medya A.ş. firma bilgileri. Dynamic Medya A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Dynamic Medya A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Dynamic Medya A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.