Efor Makina

Şirket Hakkında
Efor' un Türk Gıda Sektörüne hizmeti 1998 yılında başlamıştır. Gelişimi ve değişimi bir yaşam biçimi olarak algılayan şirketimiz ; deneyim , bilgi ve birikimin verdiği güçle müşterilerine hizmet vermektedir.
Modern makinaları içeren üretim bölümü , güvenilir kalite kontrol ve araştırma, müşteri isteklerine uygun ürünlerin geliştirilmesi , ürünlerin kullanımı sırasında müşteriye her türlü teknik yardımın sağlanması esasına dayanmaktadır.
Hızlı değişim ve gelişme yaşayan gıda sektörü içinde "yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir" fikrini benimseyen Efor, sektöründe yer alan ürünlerinin kalitesi ile hedeflediği istikrarı sağlamış durumdadır.helva susam tahin lokum vb. makinelerin imalatı yapılmaktadır.
Efor Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
efor helva susam tahin reçel lokum gibi makineleri komple tesis olarak üretim yapmakdatır.
sesame machine, tahini machine halwa machine, turkısh delight machines, food processing machine, food machine manufacturing, susam kabuk soyma susam işleme hattı, lokum kesme makinesi, lokum üretim hattı komple, helva üretim makineleri,
İletişim Bilgileri
Firma: Efor Makina
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: Mehmet Mırçık
Adres: 27. Eksanayi Sok.kamyon Garajı Arkası No:26 Akşehir/konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 8136145
Web Sitesi: www.eformakine.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Efor Makina firma bilgileri. Efor Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Efor Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Efor Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.