Ekol Modüler Mobilya San. Tic. Ltd. Şti.

"SİZİN İÇİN FERAH MEKANLAR YARATIR..."

Şirket Hakkında
1996 Yılından bu yana ahşap sektöründe ofis mobilyaları grubunda hizmet veren Ekol-Volo müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayış ile, ürettiği ofis grubu ürünleri ile sektörde söz sahibi firmalar arasına girmiştir. Kısa geçmişine rağmen güçlü teknik kadrosu ile ciddi yol kat eden Ekol-Volo, şu anda 12.000m² kapalı alanda modüler ofis mobilyaları üretimini sürdürmektedir. Alman ve İtalyan teknolojilerine sahip CNC ve NC makine parkuru ile kısa sürede ve kalite standartlarına uygun ürün kapasitesi ile iç ve dış pazarlardan gelen taleplere yanıt vermektedir. İhracat konusunda 2000 yılından itibaren ciddi anlamda yol kat eden Ekol-Volo uyguladığı uluslar arası ambalajlama ve paketleme sistemi ile yurtdışından övgüler almaktadır. Bu konudaki istikrarlı tutumu ile 2006 yılında ihracatını 15 ülkeye çıkartmış ve kapasitesinin %80’ni ihraç eder duruma gelmiştir.
Toplam kalite yönetim sistemini benimseyen Ekol-Volo, müşteri odaklı çalışma prensibi ile tüketici ihtiyaçları doğrultusunda yaptığı Ar-Ge çalışmaları doğrultusunda ofis mobilyası sektöründeki trendi yakından takip etmektedir. Yurtdışı ve yurtiçinde katıldığı çeşitli fuar etkinlikleri ile verdiği hizmeti tüketiciye tanıtmakta, ülke genelinde ki bayii ağı ile bu hizmetini yurt geneline yaymaktadır. Bu konuda yapılan çalışmalar ile, bayii ağını genişleterek iç pazarda da tüketiciye, hizmeti ulaşabileceği en yakınına götürmeyi hedefleyen Ekol-Volo, şu zamana kadar ki hazmederek büyüme politikasını sürdürerek, 2007’de daha büyük hedeflere ulaşmayı sağlayacak rotayı çizmiştir.
Kalite anlayışını daha ileriye taşıyacak şekilde çalışmaları başlatan Ekol-Volo uluslar arası kalite sertifikası için hazırlık sürecini başlatmıştır. Bunun yanı sıra süreçlerle yönetim anlayışı doğrultusunda süreç iyileştirme çalışmalarını da üniversiteler işbirliği ile yürütmektedir.
Müşteri odaklı çalışma sistemini benimseyerek, daha iyi hizmet vermek adına yaptığı tüm çalışmaları bilimsel temellere oturtan Ekol-Volo üniversite ve sanayi işbirliğine önem vermektedir. Katılımcı ve üretken bir anlayış ile konuya yaklaşım sergileyen firmamız, müşteri şikayetlerini izlemekte ve buradan gelen geri besleme ile ürünlerde sürekli iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekol Modüler Mobilya San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları
Yetkili Kişi: ALİYE YASEMİN SANI
Adres: YAKUPLU MERKEZ MAHALLESİ, MERMERCİLER SANAYİ SİTESİ, 8. CADDE, NO:19 BEYLİKDÜZÜ - BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8765670
Faks: (212) - 8765750
Web Sitesi: http://www.ekol-volo.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekol Modüler Mobilya firma bilgileri. Ekol Modüler Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekol Modüler Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekol Modüler Mobilya San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.