Ekol Tıbbi Ürünler Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Uzun yıllar medikal sektörümüzün üretim, temsilcilik ve teknik servisinde emek veren insanlar, elde ettikleri tecrübe ile, 1998 yılında EKOL TIBBİ ÜRÜNLER Ltd. Şti.’ni kurmuşlardır. Radyografi Sistemlerinde, gelişmiş teknolojiyi iyi fiyat ve satış sonrası iyi servis prensipleri ile pazarlama ilkesine sahip firmamız, pazar lideri olma hedefindedir ve bu hedefi gerçekleştirmek için yoğun çaba harcamaktadır.

Dinamik yapısıyla sürekli gelişerek büyümekte olan firmamız, Radyoloji alanında her biri kendi alanında öncü firmaların Türkiye Temsilciliklerini yapmaktadır. Üretici firmalar ile temsilci firmamız, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet prensibini benimsemiştir. Bu prensip, Türkiye genelinde kullanıcı güven ve memnuniyetini bizlere kazandırmıştır.

Açık ve dürüst ilişkiler kurarız : Ekip arkadaşlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve diğer iş ortaklarımızla münasebetlerimizi şeffaflık, süreklilik, karşılıklı güven ve dürüstlük esasına göre yürütürüz.
Verdiğimiz sözü tutarız: Sözlerimiz, kendi içinde bütünlük arz eder. Yerine getiremeyeceğimiz vaatler vermeyiz. Söz ve taahhütlerimizi muhakkak hayata geçiririz. İtibarımızı koruma ve yükseltme bilinciyle hareket ederiz.
EKOL ile çalışan herkes, EKOL ile iş yaptıkları için hiçbir sorun yaşamayacakları güvenini hissederler.

Ekol Tıbbi Ürünler
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekol Tıbbi Ürünler Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
Yetkili Kişi: Sayın Yetkili
Adres: Maltepe Mah. Yedikule Çırpıcı Yol. Sokak 9. Apt. No:2/42 Avrupa Kale Konutları Zeytinburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6448754
Web Sitesi: www.ekoltibbi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekol Tıbbi Ürünler firma bilgileri. Ekol Tıbbi Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekol Tıbbi Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekol Tıbbi Ürünler Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.