Ekşioğlu İnşaat Taah. Turz. San. Tic. A.ş

Şirket Hakkında
Ekşioğlu ailesi 1950’li yıllardan itibaren Türk inşaat sektöründe öncü bir kuruluş olarak yerini almış ve günümüzde ülkemizin önde gelen inşaat firmalarının biri olarak inşaat sektöründeki öncü misyonunu sürdürmektedir. Ekşioğlu inşaat ülkemizde güven ve kalite simgesi olmuştur. Türkiye’nin birçok yerinde resmi ihaleler alıp okul , hastane, yol, alt yapı, resmi binalar, barajlar üst yapı imalatları gerçekleştirmiştir. İstanbul, Ankara , Antalya, Yalova , Çanakkale , Mersin , İzmir , Muğla , Edirne , İzmit gibi illerimizde de konut üretiminde öncü firmalardandır. Özellikle İstanbul’un değişik semtlerinde özel konut üretimi ile on binlerce aileyi konut sahibi yapmıştır. Değişen ve gelişen Türkiye’mizde siteleşme ve bu sitelerde her türlü aktiviteyi içerisinde bulunduran konutlar üretilme ihtiyacı doğmuştur. İlk yıllarda devlet eliyle yapılan bu hizmet milletimizin çok az bir kısmına hitap etmiştir. Ekşioğlu çağın gerektirdiği bu gelişmeye hemen ayak uydurarak halkımıza kaliteli her türlü aktivitesi bulunan güvenlikli siteler imal etmiş ve etmeye devam etmektedir. Bizim ekşioğlu inşaat olarak firma ilkemiz bireylerin ev sahibi yapmakla birlikte deprem yönetmeliğine uygun, yaptığı yatırımın tamamlanmasından itibaren yatırdığı paranın karşılığını almış olmasının yaşattığı mutluluktur.
Ekşioğlu İnşaat Taah.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Konut Binaları: Bu projeler, konut binalarının anahtar teslim dizaynları ve inşaatlarını içermektedir.Bunun yanında sosyal tesisler, altyapı işleri, su depoları, boru hatları, çevre yolları, ısıtma sistemleri, açık ve kapalı otoparkları, her türlü elektrik, mekanik ve inşaat işleri ve iç dekorasyonlar Ekşioğlu inşaat tarafından gerçekleştirilmektedir.Konut inşaatlarında çok büyük bir tecrübeye sahip olan Ekşioğlu, klasik betonarme projelerden teknolojik çelik binalara ve tünel kalıp sistemlerden ahşap kütük villalara kadar bir çok sistem ve teknik kullanarak tecrübesini geliştirmektedir.

İş Merkezleri ve Ofisler: Ekşioğlu inşaat, bina ve depoların anahtar teslim uygulamalarına, esas ve detaylı projelendirme ile başlayarak, binaların her türlü elektromekanik, altyapı, çevre düzenlenmesi ve iç dekorasyon hizmetlerini gereğine uygun yerine getirerek başarıyla tamamlar. Binalarda gerekli olan kanalizasyon, elektrik ve mekanik projelerin hazırlanması, malzemelerin temini ve projelerin uygulanması Ekşioğlu inşaat tarafından gerçekleştirilir
İletişim Bilgileri
Firma: Ekşioğlu İnşaat Taah. Turz. San. Tic. A.ş
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: Vural Ekşioğlu
Adres: Hurma Mah. Boğaçayı Cad. Ekşioğlu Akdeniz Evleri Sitesi. M Blok :2 KONYAALTI / ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2593558
Web Sitesi: http://www.eksiogluinsaat.com.tr
Ürünleri
Detaylar 130 Bağımsız Bölüm Konut Tipi : Apartman Binadaki Kat Sayısı : 4 Bulunduğu Kat : Muhtelif Binanın Yaşı : 0 Isınma Tipi : Klima Yapı Tip...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekşioğlu İnşaat Taah. firma bilgileri. Ekşioğlu İnşaat Taah. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekşioğlu İnşaat Taah. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekşioğlu İnşaat Taah. Turz. San. Tic. A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.