Elevatorsan

"innovation technology"

Şirket Hakkında
Elevatorsan® 2005 yılından bugüne kadar; tohum bakliyat işleme ve iyileştirme, z tipi elevatörler, devirmeli tip elevatörler, helezonlar, karıştırıcı mikserler, pvc-modüler-konveyör bantlar, aeromekanik konveyörler, esnek vidalı konveyörler, çimento/alçı/kalsit siloları gibi taşıma ve depolama sistemlerinin önemli elemanlarını titizlikle üretmektedir.



Taşımak ve depolamak istediğiniz ürünlerinize göre (ister sıcak ister dondurulmuş ister asidik kimya ürünleri isterse de gıda ürünleri) gerekli araştırma-geliştirme çalışmaları yapılıp güzel sonuçlar elde etmek için yoğun çaba sarf etmektedir.



Elevatorsan®’ da isteğinize uygun her türlü taşıma ve depolama sistemi hakkındaki probleminize muhakkak çözüm bulunmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin taşıma ve depolama ile ilgili problemlerinizi çözmek elevatörsan için büyük bir keyiftir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Elevatorsan is producing the important parts of transportation and packaging systems like z type elevators, dumper elevator, screw conveyors, mixers, pvc-modular-conveyor bands, aero-mechanic conveyors, flexible screw conveyors, cement/gypsum/calcite silos with precise. To get the better results, we’re doing a research-development and making effort depends on your choices about products you want to store or transport (whether hot or frozen, acidic or chemical, or food products).



You can find any solution for your problems about transportation and storage systems those suitable for your request in Elevatorsan. Solving the transportation and storage problems of our valuable customers is a pleasure for Elevatorsan.



Elevatorsan is applicating the production stage after designing the products in cad/cam environment and making the necessary analysis. Elevatorsan is cutting the components, whether sheet or chrome-nickle (stainless) or charbon steel, of products that produced by Elevatorsan with laser cutting.
İletişim Bilgileri
Firma: Elevatorsan
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Mustafa Ozgur
Adres: Konya karatay
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 1146546
Web Sitesi: 42100
Ürünleri
Elevatorsan® 2005 yılından bugüne kadar; tohum bakliyat işleme ve iyileştirme, z tipi elevatörler, devirmeli tip elevatörler, helezonlar, karıştı...
İlan Talep ve Teklifleri
Kovalı Elevatör, Bantlı Konveyör, Tohum Eleme Makineleri
Elevatorsan® 2005 yılından bugüne kadar; tohum bakliyat işleme ve iyileştirme, z tipi elevatörler, devirmeli tip elevatörler, helezonlar, kar...
Elevatorsan firma bilgileri. Elevatorsan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elevatorsan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elevatorsan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.