Ema Emniyet Ayakkabıları

Şirket Hakkında
Ema Emniyet Ayakkabıları;
1991 yılından bu yana endüstriyel ayakkabı ve iş emniyeti ayakkabıları alanında faaliyet göstermektedir. Günümüze kadar elde etmiş olduğu kalite imajını tüm hızıyla sürdürerek; sektördeki yerini korumuş, müşteri portföyünü her geçen gün daha da arttırmıştır. Koşulsuz müşteri memnuniyetini, ana prensip olarak kabul eden Ema Emniyet Ayakkabıları, kalitesinden ödün vermeden her geçen gün dünya şirketi olma hedefine daha da yaklaşmaktadır.

Ema Emniyet Ayakkabıları bugün İstanbul Sancaktepe Sanayi Bölgesindeki 4800 m2 alana sahip tesislerinde en son teknoloji kullanılarak modern bir anlayışla üretilmektedir. Global bir marka olma yönündeki hedefleri doğrultusunda dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Ema Ayakkabı üretimden dağıtıma kadar her sürecin elektronik ortamda takibini sağlayan güçlü bir alt yapıya sahiptir. Kullanılan ve uygulanan sistem ile üretim sürecinde sağlanan mükemmelliğin bir sonucu olarak yıllık üretim kapasitesi İSO kapasite tasdikli 700.000 çifttir.

Kaliteli üretimin ve sürekliliğinin garantisi altında dünya standartlarına uygun iş emniyet ayakkabısı ve endüstriyel ayakkabı üretimi yapan Ema Emniyet Ayakkabıları; Dünya üretim sistemlerinin kabul ettiği kalite yönetim sistem belgeleri TÜV ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, CE Kalite Belgeleri NOTIFIED BODY ‘1783’ EN ISO 20345:2011, EN ISO 20346:2011, EN ISO 20347:2011, Avrupa Normlarına uygun İş Emniyet Ayakkabı satışı yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ema Emniyet Ayakkabıları
Sektörü: Güvenlik » Kişisel Korunma ve Kendini Savunma
Yetkili Kişi: Hakan Ercan
Adres: Abdurrahman Gazi Mah. Gazi Cad.no:21 Sancaktepe İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5933445
Web Sitesi: www.emaayakkabi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ema Emniyet Ayakkabıları firma bilgileri. Ema Emniyet Ayakkabıları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ema Emniyet Ayakkabıları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ema Emniyet Ayakkabıları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.