Emek Sağlık Hasta Yatakları

Şirket Hakkında
asta karyolası imalatını ihtiyaçlara göre yapan firmamız ev tipi modelleri sayesinde de evde daha rahat hissettirecek hasta yatakları geliştirmiştir. Ürünlerimizle ilgili her türlü bilgi, destek, satın alma ve kiralama ile ilgili sorularınız için bizi arayabilirsiniz. Haftanın yedi günü İstanbul ili ve ilçeleri başta olmak üzere, Tüm Türkiye illerine teslimatımız vardır. Medikal sektöründe verdiği imalat ve satış&pazarlama hizmetleriyle fark yaratan firmamız, farklı ihtiyaçlara özel hasta karyolası fiyatları belirleyerek önce hastaların daha sonra da hasta yakınlarının konforunun artmasına katkı sağlar.
Emek Sağlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Emek Sağlık Hasta Yatakları
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Ümit Uz
Adres: İsmetpaşa Mahallesi, Kenar Caddesi No: 4 Bayrampaşa/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6150588
Web Sitesi: https://www.hasta-yataklari.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emek Sağlık firma bilgileri. Emek Sağlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emek Sağlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emek Sağlık Hasta Yatakları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-04-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.