Emin Plast Makina San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Emin Plast Metal San. Ve Tic.Ltd.Şti. Plastik sektöründe 15 yıllık deneyimli ve tecrübeli kadrosu ile 2013 yılında Gaziantep 3. Org.San.Böl. de 3000 m2 kapalı alan üzerinde kurulmuştur.Emin Plastik Rotasyon kalıplama (Rotational Moulding) teknolojisini kullanarak İthal Polietilen (LLDPE) malzemeden plastik ürünler üretmektedir.
Özellikle Tekstil, Kimya, ve gıda sektörlerine yönelik olarak çalışan Emin Plastik, 100 lt’den 25.000 lt’ e kadar farklı hacim, boyut, şekil ve renklerde polietilen ürünler üretmektedir.

Emin Plastik Ürün portföyleri arasın da;
Tekstil Sektörüne Yönelik : Silindir boyahane arabaları, Kare ve dikdörtgen tekstil arabaları, Telef kovaları, Kops kutuları, Halat Boyama Kovaları (Denim tesisleri için), Bobin masura arabaları, Cer ve iplik kovaları, cağallık kovaları vb.
Kimya Sektörüne Yönelik : Mikserli Karıştırıcılı tanklar, Konik dinlendirme Tankları, Asit tankları (Nitrik asit, kostik, lapsa, Lateks, tutkal, sülfirik asit, Hidrojen peroksit, Hipo klorik asit, asetik asit, Demir3 klorür, vb.) asit taşıma tankları, Serpantinli ısıtmalı tanklar , PE, PP kaplamalı karıştırıcılar, özel üretim tankları, Adblu tankları imalatı yapılmaktadır.
Gıda Sektörüne Yönelik : Su Depoları, Zeytinyağı, Meyve suyu, şalgam, turşu, salamura tankları, glikoz früktoz depoları, sıvı veya katı gıda saklama ve taşıma depoları üretilmektedir.
Diğer Sektörlere Yönelik : Zirai ilaçlama tankları, Septik yeraltı depoları, kamyon ve tır çamurlukaları, çöp kovaları, geri dönüşüm kutuları, yol ve su bariyerleri, Benzin istasyonları için sumplar, mazot depoları, Buzağı kulübeleri, IBC tanklar, deniz dubaları, oyun grupları gibi ürünler bulunmaktadır.
Emin Plastik bünyesin de bulundurduğu makina parkuru ile kendi kalıplarının üretimini ve müşterilerden gelen özel kalıp isteklerine cevap verebilecek konumdadır. Ürünlerde kullanılan metal konstriksiyon ve diğer özel imalatları da yapabilecek kapasitededir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Emin Plast Makina San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: yusuf aydın zehir
Adres: Gaziantep 3. org.san.böl. 83320 cad. no:1/3
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3379195
Web Sitesi: www.eminplastik.com.tr
Ürünleri
Dikey polietilen depolar gıdasal ve kimyasal sıvı ve katı ürünlerde kullanılır.
tekstil boyahanelerinde kullanılan polietilen arabalar
100 lt den 25.000 lt kadar polietilen konik silo imalatı. (Kimyasal ve gıdasal) sıvı ürünlerin stoklanmasın da kullanılır.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emin Plast Makina firma bilgileri. Emin Plast Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emin Plast Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emin Plast Makina San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.