Enerji Kimlik Belgesi

Şirket Hakkında
Enerji Kimlik Belgesi Nedir?
5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve buna bağlı olarak çıkartılan Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğine göre EKB; binanın asgari olarak enerji ihtiyacı, enerji tüketim sınıflandırması, yalıtım özellikleri ve ısıtma ve soğutma sistemlerinin verimi ile ilgili bilgileri içeren belgedir.

Bu belge ile binanın işletimi ve kullanımı sırasında performans ölçümü yapılabilecektir. Belge aynı zamanda beyanname olacak, enerji tüketim sınıfını gösterecek, başka bir ifadeyle binanın nüfus kağıdı gibi olacaktır.

Binaların alım-satım ve kiralama işlemlerinde ev sahibi ve kiracılara yakıt ve elektrik tüketimleri açısından ne kadar ekonomik olduğu da gösterilmektedir.
Enerji Kimlik Belgesi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enerji Kimlik Belgesi
Sektörü: Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: İlhan Atalay
Adres: Sahil Mahallesi D 130 Karayolu Üzeri No 30/a A26 41090 Başiskele/kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3356239
Web Sitesi: www.enerjikimlikleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enerji Kimlik Belgesi firma bilgileri. Enerji Kimlik Belgesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enerji Kimlik Belgesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enerji Kimlik Belgesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-01-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.