Engince İletişim Ve Bilgi Teknolojileri Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Engince İletişim ve Bilgi Teknolojileri LTD. ŞTİ. 1999 yılında Engin ORUÇ tarafından kurulmuştur. Engince ismi yüklenen manasıyla “Bizce İletişim” slogan ve anlayışından esinlenerek sektördeki güvenilir ve titiz çalışma prensiplerini hiçbir zaman yitirmeden çalışan firmamız, teknolojik gelişmeleri de çok yakından takip ederek ve sürekli yenilenerek sektörde binlerce işletme , kurum ve şahıslara verdiği hizmetin yanı sıra telekomünikasyon ve iletişim alanında hizmet veren onlarca firmaya alt yapı desteği sağlayarak dev firmaların çözüm ortağı olmayı başarmıştır.

Bu süre zarfında istihdam ettiği birçok çalışanını sektörde profesyonel meslek sahibi yada girişimci olarak kazandırırken hali hazırda yetiştirmekte olduğu stajyerlerini meslek sahibi yapabilmek için eğitim görevini üstlenmiş ve profesyonel çalışanlarına kariyer yapma imkanını sunmuştur. 2000 yıllarından bu yana yaklaşık olarak 50.000 müşterisine ve 1000 üzerindeki iş ortağına hizmet veren firmamız birikim, tecrübe ve güvenle yarınlar içinde referans olmaya devam edecektir… İletişim ünvanıyla başladığı Ticari Ünvan ve Markasıyla Adından ve Hizmetlerinden ödün vermeden yıllar boyu hizmet kalitesini arttırarak ticari gelişimini sürdürmüştür.

Misyonumuz : Sunduğumuz Ürün ve Hizmet kalitesinden ve “Müşteri : Varlık sebebimizdir” ilkesinden taviz vermeden Müşteri Memnuniyetini ön planda tutup daha kaliteli, şeffaf ve güvenilir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Vizyonumuz : Faaliyet göstermekte olduğumuz alanlarda 2000 yılından bu yana Saygınlığı, Güvenilirliği ve girişimciliği ile tanınan firmamızın bulunmuş olduğu konumu koruyarak her geçen gün dahada gelişen alt yapısıyla alanında bir Referans Noktası olmayı hedeflemektedir.

Verdiğimiz Hizmetler : Türkiye geneli Toplu SMS ve Parça kontör bayiliği ve Fatura Ödeme Merkezi bayiliği veren siteye alt yapı desteği vermenin yanı sıra binlerce Kuruma / Firmaya / İşletme ve Şahıslara Toplu SMS, alanında ve Fatura Ödeme Merkezi Bayiliği hizme
Engince İletişim Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Engince İletişim Ve Bilgi Teknolojileri Ltd.şti.
Sektörü: Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: Engin Oruç
Adres: İstasyon Cad. Ayhan Durağı Devran Apt. Kat:5 No:23 Yenişehir/diyarbakır
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (412) - 2240666
Web Sitesi: http://www.engince.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Engince İletişim Ve firma bilgileri. Engince İletişim Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Engince İletişim Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Engince İletişim Ve Bilgi Teknolojileri Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.