Erol Makina Yedek Parça Sanayi Ltd

Şirket Hakkında
Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup, makine otomobil, traktör kamyon, kamyonet, iş makinası, beyaz eşya, ve elektrik şalterleri üreten fabrikalar için parçalar üretmekdedir.işyerimizde işlenen döküm, dövme, çelik ve alüminyum sarı paslanmaz parçaların hammaddeleri istenen evsaflarda, konusunda uzman olan yurt içi ve yurt dışı firmalardan temin edilmektedir.Fabrikamızda cnc torna, cnc işleme merkezleri ve birçok özel amaçlı üniversal makinada işlendikten sonra müşterilerimize gönderilmektedir. işyerimizde üretimi gerçekleştirilen tüm parçaların Kalite Kontrolü mitutoyo PJ-3000 projeksiyon cihazımız ve muhtelif ölçme ve kontrol aletlerimizle yapılmaktadır.

Faliyet gösterdiğimiz sektörler
Talaşlı imalat , Yedekparca , Makina Sanayii , Perde sistemleri , Mobilya Parcaları , Tente Parcaları , Armatür Sanayii , Oto Yansanayi , Elektirik Sanayii, Elektironik Sanayii , Isı Sistemleri, Doğalgaz Parcaları , Musluk Parcaları , Vana Parcaları, Bağlantı Parcaları, Hidrolik Parcaları, Aksesuar, Tekstil Makina , Raf Sistemleri , Matbaa , Dekarasyon , Aydınlarma , Kilit Sanayii , Vida Sanayii , LPG Parcaları , Isı Sistemleri , Uydu Sistemleri , Oto Anten, Traktör Parcaları , Trafo Parcaları, mobilya aksesuarları, sontaj, makina, parçaları, medikal, peysaj, lpg mikserleri, gaz valfleri, bağlantı elamanları, ve pimler, özel somunlar, CNC Fason İmalatı, Tekstil Makineleri Yedek parçaları, kalıplar, aleminyum küpeşte aksesuarları , CN
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Erol Makina Yedek Parça Sanayi Ltd
Sektörü: Makina » Makina Parçaları
İkincil Sektörü:Makina » Makina Aksamı
Yetkili Kişi: ceyhan EROL
Adres: TALİMHANE CAD.APEKBİLGE İŞ MERKEZİ NO:75-76 BAYRAMPAŞA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6137466
Web Sitesi: www.erolmakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Erol Makina Yedek firma bilgileri. Erol Makina Yedek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Erol Makina Yedek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Erol Makina Yedek Parça Sanayi Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.