Expo Global Fuarcılık

Şirket Hakkında
Expo Global Fuarcılık 1994 yılından beridir Türkiye’de fuar ve yurtdışı medya sektöründe çalışan tecrübe sahibi bir ekip tarafından 2010 yılında kurulmuştur.
2 Farklı ekibimiz ile birbirini tamamlayan 2 farklı iş kolunda tüm Türk firmalarına hizmet vermekteyiz.
Uluslararası medya ekibi Türkiye’nin en iyi markalarına ve en büyük yerli reklam ajanslarına yurtdışında; outdoor, tv, radyo, gazete, dergi başta olmak üzere tüm reklam mecralarında satınalma hizmetleri vermektedir. Daha detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz ; www.egmedya.com
Fuarlar bölümü olarak; hedef pazarlarda ülkelerinin sektörlerinde en iyi fuarlarının Türkiye resmi temsilciliğini yapmaktayız. Birlikte çalıştığımız organizatörler ülkelerinin en başarılı önde gelen fuar şirketleridir. Sadece başarısı kanıtlanmış ve uluslararası bir çok firmaların katıldığı fuarların Türkiye temsilciliğini yapmaktayız.
Türkiye satışını üstlendiğimiz fuarlar için nakliye-gümrükleme ve turizm hizmetleri de vererek katılımcılarımızın fuar yükünü minimuma indirmekteyiz.
Sizlerden gelen talepler doğrultusunda farklı pazar arayışlarımızı sürdürmekte ve sürekli güncellemekteyiz.
Her fuarın değil! inandığımız, doğru pazarda doğru fuarın temsilcisi olmak ve sizlere; fayda sağlayacak fuarı sunmak birinci önceliğimizdir.
Expo Global Fuarcılık olarak,
Vizyonumuz; Uluslararası fuarcılık sektöründe temsilcisi olduğumuz başarılı fuarlar ile sizlerin ihtiyaçlarını en ön planda tutup kaliteli hizmeti sunan öncü bir şirket olmak…
Misyonumuz; Türkiye’deki pazar payımızı sürekli arttırırken, ölçümlenmiş müşteri memnuniyetini sürekli yükselterek çalıştığımız sektörlerin önünü açan yön veren ve geliştiren en başarılı organizasyonlar gerçekleştirmek…
Expo Global Fuarcılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Expo Global Fuarcılık
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Ahmet Yıldırım
Adres: Bahçeşehir İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 2268312
Web Sitesi: www.egfair.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Expo Global Fuarcılık firma bilgileri. Expo Global Fuarcılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Expo Global Fuarcılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Expo Global Fuarcılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.