Expotemizlik

Şirket Hakkında
antalya genelinelinde temizlik hizmeti veren expo temizlik konyaaaltı, liman mh 5 sk no 10 dare 1 de hizmet vermeye başlamıştır. gerekse müşterilerimize işyerimizde hizmet vermektedir gerekse antalya geneli il ve ilçelerinde hizmet vermektedir.ev temizligi , inşaat temizligi , villa temizligi , fabrika temizligi , okul temizligi , otel temizligi , gibi bütün temizlik konusunda bizlerden expo temizlik olarak bizlere iletişim numaralarımız, dan ve iletişim adireslerimiz den ulaşabilirsiniz.
Expotemizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Expotemizlik
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Recep Atay
Adres: Liman Mh 5 Sk No 10 Kat 1 Dare 1 Konyaaltı Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 9020000
Web Sitesi: www.expotemizlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Expotemizlik firma bilgileri. Expotemizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Expotemizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Expotemizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.