Favoriteplus

Şirket Hakkında
Şirketimiz tarımsal işletmenizin verimini arttırmak için çalışıyor. Görevimizi yapabildiğimızın çok yol var: tarla verimini arttırma, bozulmuş toprak kurtarma, gübreden, yakıttan, enerjiden, sudan tasarruf etme. Bu yolların hepsini uygulamak için bildiğiniz ve kullandığıniz yöntemlere iki söz eklemek gereklidir: Sapromin ve Biyogaz.

Sapromin sadece süper etkili organik gübre değildir. Sapromin evrensel toprak kurtarıcıdır. Gübrelemeye ek olarak, Sapromin toprağın verimini pek çok açıdan arttırır. Humus bakımından fakir toprakları çabuk kurtarır, toprağı iyice temizler, topragın yapısını geliştirir, su emici ve tutma kapasitesini, havalandırmayı arttırır, humus oluşumunu çok hızlandırır, toprağın asiditesini normalleştirir, kimyasal gübrelerin bitkiler çekmeyen artıklarını kaybolmaktan kurtarır. Herhangi tip toprakta ve her bitki için kullanılabilir.

Kimyasal gübreler ile birlikte kullanılırsa, Sapromin topragın sıkışmasını ve gübre liç olmasını engeller. Bundan dolayı Saprominli toprak istıkrarlı besin kaynağı oluyor. Böylece, kimyasal gübre tüketimi 5-6 kez düşür.

Saprominin içindeki organik maddelerin bileşiminen ve yapısınan dolayı etkisi 6 yıl sürür.

Saprominin doğal bitki büyüme stimülatörü olduğunan dolayı tahılierin, sebzelerin, kökü yenen bitkilerin, mayve ağaçların verimi yüzde 40a artır.
Favoriteplus
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Favoriteplus
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Gübre
Yetkili Kişi: Salavat Najmetov
Adres: Halk Cd. 43 İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 7041216
Web Sitesi: http://www.favoriteplustr.com/
Ürünleri
İSTANBULDA SADECE 0.9 $ / KG
İSTANBULDA SADECE 1 $ / KG
İSTANBULDA SADECE 0.75 $ / KG
İSTANBULDA SADECE 0, 9 $ / kg
Yıllık sıvı gübre verimı 1800 metreküp Günlük sıvı gübre verimi 3-5 metreküp Günlük biyogaz verimi 100 - 125 metreküp Gübre maliyeti: sıvı ...
İlan Talep ve Teklifleri
Süper Etkili Doğal Organik Gübre
Sapromin yüzde 90 a kadar humik asit ve humik maddeler, azot, fosfor, potasyum vb içeren süper etkili gübre. Arazimizin özel iklim ve coğrafik dur...
Favoriteplus firma bilgileri. Favoriteplus adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Favoriteplus ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Favoriteplus firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.