Ferro Expoo Dış Ticaret A.ş.

Şirket Hakkında
Ferro Expoo Metal, AISI 304, 309, 310, 316, 321, 430 Paslanmaz çelik levha, Boru, Profil, Çubuk, Dirsek, Yaka, Nipel tüm boyut ve ebatları koruyarak siz değerli müşterilerimizin taleplerini geniş ürün yelpazesi ve stokları ile hızlı bir şekilde kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile yerine getirebilmeyi ilke edinmiştir.

Ferro Expoo ve yöneticileri bugün paslanmaz çelik alanında uzmanlaşmış kaliteli ve tecrübeli ekibi ile sektörde en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmak için hareket etmektedir. Bugünlere gelmiş olduğumuz noktada, Ferro Expoo Metal , Türkiye ve yurt dışında bir çok farklı pazarda farklı sektörlere hizmet vermekle birlikte servis ağını genişletmektedir. Bu bağlamda Ferro Expoo müşterileri ile uzun vadeli sürdürülebilir ilişkiler ve ortaklıklar gerçekleştirmektedir.
Ferro Expoo Dış
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ferro Expoo Dış Ticaret A.ş.
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: Cemal Demir
Adres: Adres: Tahtakale Mh. Fırat Cd. Mahmur Çiçeği Sk. No:4 Nissa O2 Residence C Blk D:213 Avcılar İstanbul | Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3304040
Web Sitesi: http://www.ferroexpoo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ferro Expoo Dış firma bilgileri. Ferro Expoo Dış adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ferro Expoo Dış ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ferro Expoo Dış Ticaret A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.