Fihome | Mutfak Önlükleri, Aşçı Garson Kıyafetleri

Şirket Hakkında
FİHOME TEKSTİL 1995 yılında sektörün önde gelen tekstil firmaları ile birlikte çalışmaya başlayarak edindiği dokuma tecrübesini, ev tekstil ürünleri imalatını ve pazarlamasını yapmak üzere kullanmaya karar vermesiyle kurulmuştur. FiHomeTekstil'in bünyesinde Havlu Dokuma, Konfeksiyon ve Kumaş Laminasyonu tesisleri bulunmaktadır. Üretim kalitesini Oeko-Tex Standart 100 ile destekleyen firma; Yatak koruyucuları, mutfak önlükleri, Otel Grubu ve kaplama kumaş ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı piyasalarına pazarlamaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutan FİHOME TEKSTİL, ürün kalitesini de her geçen gün yükselterek sektörde sağlam adımlarla ilerlemektedir.
Fihome | Mutfak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fihome | Mutfak Önlükleri, Aşçı Garson Kıyafetleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: İsa Kocyigit
Adres: Simpaş Aydos Country Sitesi P Blok Daire:5 Sancaktepe/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 5373650
Web Sitesi: http://www.fihometeks.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fihome | Mutfak firma bilgileri. Fihome | Mutfak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fihome | Mutfak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fihome | Mutfak Önlükleri, Aşçı Garson Kıyafetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.