Franke Tezgah

Şirket Hakkında
Franke tezgah tasarım ve yapım aşamalarında yılların deneyimini ve yaratıcılığını yaşam alanlarınıza taşıyan firmamız; mutfak ve banyolarda, teknelerde, otel, hastane, laboratuvar ve alışveriş merkezlerinin iç ve dış mekanlarında, gıda sektöründe, kısacası hijyenik ve keyifli bir dokunuş düşlediğiniz her yerde uygulanabilen 54 farklı renk ve doku seçeneği sunmaktadır. Franke Solid Surface kalitelisi evlerinize ve iş yerlerinize taşıyan Franke Tezgah, İstanbul’da Bakırköy, Kadıköy, Beylikdüzü, Başakşehir, Şişli ve Sarıyer başta olmak üzere Avrupa ve Anadolu Yakasının tamamına hizmet vermektedir.
Franke Tezgah
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Franke Tezgah
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Mutfak Gereçleri
Yetkili Kişi: Orhan Gürbüz
Adres: Kartaltepe Mah.alpay İzer Sok. No: 4 Bakırköy / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 5323318
Web Sitesi: Franke Tezgah
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Franke Tezgah firma bilgileri. Franke Tezgah adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Franke Tezgah ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Franke Tezgah firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.