Fühler Makina Para Sayma Makinası

Şirket Hakkında
"HUNTERTEKNO LTD. 1977 yılında TREND Elektronik olarak faaliyete başlamıştır.
Gelişen para ekipmanları (sayıcılar, sınıflandırıcılar, paketleyiciler, test cihazları) sektöründe kendini yenilemeyi ve kazancını yatırıma dönüştürmeyi hep hedef olarak benimsemiş olan HUNTERTEKNO LTD, şuan sektöründe lider firmalardan biri olma gurunu yaşıyor.
Bünyesinde banknot sayma makineleri, para sayma makinesi, metal para sayma makineleri, sahte para dedektörü, para paketleme makineleri, evrak imha makinesi konularında uzman mühendis ve teknisyenler çalışmaktadır.
HUNTERTEKNO “HUNTER” markası ile beraber kurulduğu yıldan itibaren 70 bine yakın müşteri referansına ulaşmıştır. Genel anlamda Türkiye’nin her vilayetinde, her ilçesinde referansa ve müşteri memnuniyetine sahiptir."
Fühler Makina Para
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Fühler Makina Para Sayma Makinası
Sektörü: Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Fühler Makina
Adres: 2121 Sok.15.c Güzeloba Muratpaşa / Antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3249214
Web Sitesi: http://www.fuhlermakina.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Fühler Makina Para firma bilgileri. Fühler Makina Para adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Fühler Makina Para ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Fühler Makina Para Sayma Makinası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.