Gawoni Yapı Kimyasalları - Özçelik Grup

Şirket Hakkında
Özçelik inşaat olarak; modern kent yaşamının ihtiyaçlarına cevap verecek, kentsel dönüşümü sağlayacak, yaşam kalitesini yükseltecek projeler üzerinde çalışmak üzere 1989 yılında kurulmuştur. Deneyimli kadrosu, konusunun uzmanı mimar, mühendis ve kailfiye elemanları ile kaliteden ödün vermeden sektördeki saygın yerini korumayı amaçlayan Özçelik inşaat, 2010 yılında da Batı Söve‘yi kurarak üretim vizyonunu genişletmiştir. Şirket çok kısa bir sürede ürün, kalite ve hizmet anlayışı ile sektöründe hızla yükselerek ilkleri başarmış ve bir çok ülkeye ihracatı gerçekleştirerek, Dekoratif dış cephe üretiminde de bir dünya markası haline gelmiştir. Aynı felsefeyi benimseyerek yapı sektöründe de saygın yerine ulaşabilmek amacıyla, uzman kodrosuyla beraber, kuruluş, ilke ve sorumluluk anlayışıyla kendisini geliştirmiş; müşterilerinin de verdiği yadsınmaz destekle giriştiği yeni yatırımlarla Ağustos 2014 itibariyle GAWONİ markasıyla Yapı Kimyasalları sektörüne girerek sektör çalışanlarına hizmet vermeyi kendisine hedef belirlemiştir.

Bu süreç doğrultusunda son teknoloji ‘üretim araçları ile gerek araştırma-geliştirme gerekse kailite kontrol laboratuarları ve bünyesindeki uzman kadro ve kalifiye elemanlarıyla, Üretim, İşletme ve Pazarlama-Satış gruplarındaki başarının temel ilkesini istikrar olarak gören anlayışımızla, ISO 9001 /150 14001 / ISO 18001 kalite sistemleri ve kalite sürekliliği, uygun fiyat, geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmet politikasıyla sektörün iddialı üreticisi olma yolundadır.

GAWONİ, müşterilerine en yüksek standartta ürünler sunmaya; onları memnun etmeye ve inşaat sektöründeki müşterilerinin isteklerini hayalden gerçeğe dönüştürmeye odaklanmıştır.
Gawoni Yapı Kimyasalları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gawoni Yapı Kimyasalları - Özçelik Grup
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Söve
Yetkili Kişi: Hayati Gündoğdu
Adres: Aydın Caddesi No:45 Çaybaşı
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3691178
Web Sitesi: www.gawoni.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gawoni Yapı Kimyasalları firma bilgileri. Gawoni Yapı Kimyasalları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gawoni Yapı Kimyasalları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gawoni Yapı Kimyasalları - Özçelik Grup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.