Getkon Endüstriyel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
000 yılından bu yana çeşitli sektörlerde mühendislik, müşavirlik ve taahhüt konusunda edinmiş olduğumuz tecrübeleri daha ileri safhalara ve sektöre hizmet etmek amacı ile 2013 yılında Getkon Endüstriyel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adı altında firmamızı kurduk.
Akaryakıt depolama tesisleri başta olmak üzere endüstriyel tesislerin mühendisliği, danışmanlığı ve müteahhitliği konularında uzmanlaşmış, imalat sektöründe birçok ürünün tasarımında ve üretiminde bulunmuş tecrübeli mühendislik kadromuz ile sizlerin projelerinizde de çözüm ortağınız olmayı hedefliyoruz.
GETKON kısaca;
Müşterinin düşüncelerine öncelik tanıyan ve müşteri odaklı,
Zamanında ve kaliteli hizmet veren,
Esnek ve duyarlı yapısı ile,
Pozitif düşünen ve öngörülü bir kurumdur.
GETKON, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemine göre çalışmalarını sürdürmekte olup, entegre bir kalite yönetim sistemi şemsiyesi altında faaliyetlerini sürdürmektedir.
Getkon Endüstriyel Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Getkon Endüstriyel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: Tarık Nazlı
Adres: Öğretmenler Mah. Dumlupınar Blv. No:39/5 Tarsus
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 6240003
Web Sitesi: www.getkon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Getkon Endüstriyel Sanayi firma bilgileri. Getkon Endüstriyel Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Getkon Endüstriyel Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Getkon Endüstriyel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.