Giftlandturkey

Şirket Hakkında
Faaliyletlerine toptan ve parekende mozaik lamba satışlarıyla devam eden firmamızın ürünleri tamamen el yapımı olup Türk motiflerine bağlı kalarak geliştirdiği modelleri siz müşterilerinin beğenilerine sunmaktadır.

Firmamızın ürün çeşitliliği ve ürün kalitesi en üst düzeyde olup profesyonel ekibiyle siz değerli müşterilerine en kısa zamanda cevap verebilmektedir. Firmamız , yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak, müşterilerimize “en iyi hizmet anlayışını ve rekabetçi fiyatlarıyla” zirvedeki haklı yerini yenilikleri ve kalitesiyle daha da ileri taşıyacak.
Giftlandturkey
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Giftlandturkey
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Aydınlatma / Lamba / Ampul
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Züccaciye
Yetkili Kişi: Erkan Kuşçi
Adres: Eskihisar Mah. 9525 Sokak No:9-a Manavgat/
Şehir: ANTALYA/TURKEY
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 8802591
Web Sitesi: http://turkishmosaiclamp.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Giftlandturkey firma bilgileri. Giftlandturkey adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Giftlandturkey ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Giftlandturkey firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.