Gnc

Şirket Hakkında
Oxy – hydrojen jeneratöre , oxy – hidrojen makinasıda denmektedir.Oxy -Hidrojen makinası , elektrik akımı ile alkalin suyu ( H2O) , hidrojen ( H +) ve Hidroksit (OH-)iyonlarına ayırır.Hidrojen iyonları katotda , oksijen iyonları anotta toplanmaya başlar . Bu gazlar güvenli bir şekilde soğutma tanklarında toplanır . Yoğun ve güçlü olan küçük hidrojen molekülleri sayesinde motor temizliği yapılır.HHO jeneratör sistemi su ve elektrolit ile doldurulmuş bir yada birden çok birbirine birleşik hücrelerden oluşur.Motor çalışırken elektrik akımı vasıtasıyla elektroliz olayı gerçekleşir. Hidrojen serbest brakılır . Bu sayede temizlenmiş motor ile emisyon oranı düşük ve yakat tasarufu sağlanır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gnc
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
Yetkili Kişi: Murat
Adres: Birlik Sanayi Sitesi C Blok No:14 / Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3644963
Web Sitesi: http://www.aracmotortemizleme.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gnc firma bilgileri. Gnc adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gnc ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gnc firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.