Görgülücnc

Şirket Hakkında
soyadı ile imzası bulunan bir çok projede başarılı sonuçlara ulaşmıştır.
Babadan oğla geçen zaman içersinde meşaleyi önce Ahmet Görgülü aldı ve üstün hizmet anlayışı ile bir çok fabrikayı kurarak adından gerek çelik işi Konstriksüyon ile gerek pvc kapı pencere fabrikası ile başarılı sonuçlara ulaşarak görevini ve taşımakta olan soyadını geçmişte olduğu gibi onurlu bir şekilde ulaşılması gereken konuma getirerek görevini teslim etme zamanına gelerek Mehmet Muhammet Görgülüye devretmiştir.
Alanında ilerlemek ve bulunduğu konumu çok iyi bir şekilde değerlendiren Mehmet Muhammet Görgülü tasarımlarıyla bir çok faaliyete katılarak övgüye laik görülmüştür.
Görgülü Cnc Makine kurucusu Mehmet Muhammet Görgülü
Tasarımları ile cnc dünyasına ilk adımını 2000 yılında atmıştır ve şuanda kullanılmakta olan bir çok cnc makinesini tasarımını müşterilerine sunmaktadır.
Görgülü Cnc makineleri kendi tasarımları doğrultusunda hedefine hız kesmeden devam etmektedir
GÖRGÜLÜ CNC MAKİNELERİ HAKKINDA
Görgülü Cnc makineleri kendi tasarımları doğrultusunda çalışmalarına boşluk vermeden her geçen gün hız katmaktadır. Müşteri ilişkilerinde samimi davranarak müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile tasarımlarını devam ettirmektedir.Görgülü Cnc makine geçmişte olduğu gibi bu günde müşterilerinin düşünce ve ilkelerine saygı göstermeye ve onları memnun etme çabasıyla çalışmalarına devam etmektedir. Bir Görgülü Cnc çalışmalarında artık kalıplaşmış düşüncemiz her arayan bulamaz ancak bunlarda arayanlar arasından çıkar sözü ile teknolojiyi aramaya ve takibe kararlılıkla ilerlemektir
Görgülücnc
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Görgülücnc
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: MEHMET GÖRGÜLÜ
Adres: İvedik Organize Arı 1 Sanayi Sitesi 632. sokak No:31 Ostim-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3944438
Web Sitesi: http://www.gorgulucnc.com
Ürünleri
-, plt gibi çok kullanılan programlarla çalışır. Tamamı çelik gövdeden imal edilmiştir 2-Parçaların tamamı vidalı birleştirme olması olmasıyla parça...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Görgülücnc firma bilgileri. Görgülücnc adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Görgülücnc ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Görgülücnc firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.