Gümüş Makina Gıda İml.san.tic.ith.ihr.ltd Şti

Şirket Hakkında
Firmamız 1987 yılından bu yana sadece susam, tahin, helva ve lokum makineleri imalatı yapmaktadır. Kalite ve sürekli yenilikçi anlayışla üretilen makinelerimizi dünyanın dört bir yanına ihracat yapmaktayız.
Gümüş Makina Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Gümüş Makina Gıda İml.san.tic.ith.ihr.ltd Şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Halil Gümüş
Adres: 2.Ek Sanayi 9/A Blok No:248-262-263 42560 - Akşehir
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 8134077
Faks: (332) - 8137947
Web Sitesi: www.gumusmak.com.tr
Ürünleri
20, 50, 200 ve 300 kg/saat kapasiteli modelleri vardır. Hem fabrikasyon ve satış mağazalarda sıcak satış için kullanılabilecek modellerimiz vardır.
100 kg kapasiteli, krom nikel kazan, vana ile alttan boşaltma, platform üzerinde şeker kaynatma ve helva ağda pişirme makinesi.
100 kg kapasiteli, krom ve bakır kazanlı, Hidrolik boşaltma sistemi, 30-60 devir redaktörlü karıştırıcı, LPG, doğal gaz türü yakıt kullanımına uy...
Lokum kesim ölçüleri dijital ekran ile ayarlanabilir. Kesim sonunda lokum arabası otomatik olarak geriye doğru hareket eder. Komple krom nikel ve ha...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Gümüş Makina Gıda firma bilgileri. Gümüş Makina Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Gümüş Makina Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Gümüş Makina Gıda İml.san.tic.ith.ihr.ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.