Güneşli Garaj

"Her zaman her yerde "

Şirket Hakkında
Body Kit ürünleri Marşpiyel, Spoiler, Ön ve Arka Tampon, gibi Oto Aksesuar ve Tuning Malzemeleri üzerine 3000 den fazla ürünleri 1 showroom, e-ticaret sitesi ve ulusal sitelerde gittigidiyor, n11, sahibinden deki dükkanlardan müşterilerine hizmet vermektedir. Satış ve satış sonrası ürün destek ekibi ile yeniliklerin öncüsü olan guneslligaraj.com ekibi 1000 m2 kapalı alan deposu ile Stoktan Teslimat ve Aynı Gün Tüm Türkiye'ye Kargo Gönderimi Özelliğine Sahiptir. Kendi alanında uzman ve yetişmiş personelleri ile hizmette ve serviste bir aksaklık yaşanmaması için üst seviyede gayret göstermektedir. Bunun neticesinde gelinen noktada hem müşteri memnuniyeti hem çalışan memnuniyeti bazında firma standartların üzerine çıkmayı hedeflemiştir
Güneşli Garaj
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Güneşli Garaj
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Aksesuar
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Ahmet Burak Seren
Adres: Merkez Mah. Kirazlı Cad. Sakarca Sok. No; 14-a Güneşli-bağcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5154929
Web Sitesi: http://www.gunesligaraj.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Güneşli Garaj firma bilgileri. Güneşli Garaj adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Güneşli Garaj ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Güneşli Garaj firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.