Günsan Madeni Eşya San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Günsan Olimpik isimli markamızla 1974 yılından beri, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ofis mobilyası, oturma grupları, sandalyeler, çalışma-sinema ve konferans koltukları gibi çeşitleriyle kişi ve kurumlara özel projeler ile birçok alanda üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Firmamız kurulduğu günden bu yana her geçen gün teknolojik altyapısını, geniş ürün çeşitlerini sürekli geliştirerek büyüme hızına emin adımlarla devam etmektedir.
Günsan Avrupa Ülkelerine ihracat yapmaktadır. Sadece ülkemizde değil tüm dünyada sektörel yenilikleri takip ederek en modern ve en çağdaş tasarımları müşterilerine sunmayı hedeflemektedir.
Bölgemizde eksikliğini fark ettiğimiz nikel ve krom kaplama tesisimizi 2006 yılında kurmuş bulunmaktayız. Tesisimiz Avrupa Birliğince örnek proje seçilmiştir. Nikel ve krom kaplama işleminde de fason olarak hizmet vermekteyiz.
Amacımız kendi alanımızda başlattığımız öncü çalışmaları sürekli yenilenen teknolojisiyle kendi firmamızı ve bayilerimzi kaliteden ödün vermeden iç ve dış pazarlara taşımaktır
Hayat, sevince ve paylaşınca daha güzeldir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Günsan Madeni Eşya San.tic.ltd.şti
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ofis Mobilyaları
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Otel Mobilyaları
Yetkili Kişi: Halil Gündoğdu
Adres: Gülsan Sanayi Sitesi 52.Cadde No:25
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 2381868
Faks: (362) - 2281692
Web Sitesi: http://www.gunsanmadeniesya.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Günsan Madeni Eşya firma bilgileri. Günsan Madeni Eşya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Günsan Madeni Eşya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Günsan Madeni Eşya San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.