H.a. Marketing Ltd.

Şirket Hakkında
H.A Marketing, Ltd. Istanbul merkezli tam servis hizmeti ile calisan bir tekstil kurulusudur. Yuksek hacimli buyuk Amerikan ithalatcilar ve perakendeciler icin orme ve konfeksiyon urunleri saglamaktadir.

Biz;
Bir iste veya buyuk projelerde basariyi yakalamanin anahtarinin, insanlar ve onlarin musterileriyle uyum icinde calisma yetenekleri olduguna inaniyoruz.
H.a. Marketing Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: H.a. Marketing Ltd.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Sütyen / Bayan İç Çamaşırı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Emir Bulus
Adres: Beyoglu Taksim
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2443494
Faks: (212) - 2496911
Web Sitesi: www.ha.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Stok Bay/bayan Kotlari..!
asortili, trend, taslanmis, farkli renk secenekleri olan, beden secenekleri olan, vs, bay/bayan stok kot pantalonlar, yaklasik 10,000 adet alin...
H.a. Marketing Ltd. firma bilgileri. H.a. Marketing Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda H.a. Marketing Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

H.a. Marketing Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.