Hasen Paslanmaz Bayrak Direkleri

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA
1976 yılında makine imalatı ile sektöre başlangıç yaparak, belirli aralıklarda inşaat, Paslanmaz Çelik Ekipmanları ile faaliyet alanını genişleten firmamız, uzun yıllar yerli ve yabancı işletmeler ile işbirliği içinde ciddi başarılara imza atmıştır. Çağdaş iş anlayışı ve eğitilmiş insan desteği ile üretim yelpazesine paslanmaz Çelik Bayrak Direği ve aparatları, ayrıca paslanmaz korkuluk ve aksesuarlarını dahil etmiştir.

Firmamız ürettiği paslanmaz bayrak direği ile sektör bazında önemli bir yer edinmiştir. Bu konuma gelmesi “Standart, Kalite” li üretim, zamanında teslimat ve pratik montaj sistemi ile patentli imalatlarla sektörde farklılıklar yaratmayı kendisine ilke edinmiş olmasıdır. Paslanmaz çelik bayrak direği seri imalatı yapan firmamız, tüketicilerin istekleri doğrultusunda; İş, Konut, Afiş, Duvar, Flama, Fan destekli ve Uzaktan Kumandalı Bayrak direği çeşitleri ayrıca Bayrak çekme mekanizması, sonsuz döner mekanizması gibi tamamlayıcı bağlantı elemanlarının seri imalatını gerçekleştirme kararını vermiş ve hayata geçirmiştir.

Araştırma ve geliştirmeye verdiği önem gereği yeni ürünler üretme düşüncesi ile her geçen gün kendisini yenileyen firmamız mevcut üretimin yanında müşteri istekleri doğrultusunda çeşitli paslanmaz çelik özel imalatlar üreterek talepleri karşılamaktadır. Firmamız uzun yıllardır kusursuz hizmet sunmuş olmanın gururunu yaşamakta olup, hizmetlerini devamlı sürdürerek ekonomiye katkıda bulunmanın bilinciyle hizmetinizdedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hasen Paslanmaz Bayrak Direkleri
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Beyaz Eşya
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Hasen Paslanmaz Bayrak Direkleri
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 1122.cad.1463.sk.no:16 Yenimahalle/ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3953410
Web Sitesi: https://www.hasenpaslanmaz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hasen Paslanmaz Bayrak firma bilgileri. Hasen Paslanmaz Bayrak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hasen Paslanmaz Bayrak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hasen Paslanmaz Bayrak Direkleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.