Hays Shop

Şirket Hakkında
İstanbul Merkez Ofisinde genç ve eğitimli tasarımcılar; modayı gözeten, güncel, yenilikçi konseptlerle en güzel ve özgün modellere hayat veriyor. Sektörümüzün gündemini ve fuarları yakından takip ediyoruz. Yoğun ve incelikli süreçler sonunda, ruhuna ve kalitesine güvendiğimiz koleksiyonlara imza atıyor, yaratıcılığı yansıtan ürün konseptlerimizi, her beklentiye cevap vermek için alt konseptlerle zenginleştiriyoruz. Böylece iç giyim, bayan sabahlık takımı, bayan pijama takımı, erkek pijama takımı, gece giyimi ve ev kıyafetlerine kadar farklı ürün grupları içerisinde, herkese konfor, şıklık ve estetik sunuyoruz.

Biz %100 memnun müşteri istiyoruz.

İhtiyaçlarınızı daha iyi karşılayabilmek için Müşteri Memnuniyetini sürekli ölçmektedir. İlkemiz "Bugün ne kadar iyi olduğumuz önemli değil, her gün bir önceki günden daha iyi olmalıyız"dır.

Müşteri Memnuniyeti birinci önceliktedir. Ürünlerimizden % 100 memnun kalmanız için çalışıyoruz.

Bize herhangi bir öneri veya memnuniyetsizliğinizi bildirmek istediğiniz takdirde müşteri hizmetleri adresine e-posta atmanızı rica ederiz. Konu ile ilgili size bir çözüm önerisi sunacak olan yetkili en kısa zaman içinde sizinle irtibata geçecektir....
Hays Shop
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hays Shop
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Saltuk Doğancı
Adres: Keresteciler Sitesi Fatih Caddesi Uzun Sokak No:13 Merter / İstanbul / Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6379014
Web Sitesi: www.haysshop.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hays Shop firma bilgileri. Hays Shop adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hays Shop ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hays Shop firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.