Hc Palet A.ş.

Şirket Hakkında
Fabrikaların, üretim tesislerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunan, sevkiyat kalitesini artıran ve kendini sürekli olarak geliştiren HC PALET A.Ş girişimci , yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyoner ruhuyla 2015 yılında kurulmuştur.
Ahşap Ambalaj Üretiminde ISPM 15 yetki sertifikasını alarak ürünlerini 125 Ülkeye Sorunsuz Olarak sevk etmenin mutluluğunu yaşamaktadır.
Ahşap Ambalaj sektöründe başladığı faaliyetlerine; kısa sürede lojistik, nakliye, Mobilya kereste üretim alanlarını da ekleyerek bir Şirketler Grubu haline gelmiştir,

HC PALET A.Ş , geçen yıllar içerisinde yurt içinde ve yurt dışında Ahşap Ambalaj Üretimi, Yerinde Paketleme Hizmetiyle birçok farklı projenin güvenle ve titizlikle sevkine imza atmıştır.

Kısa sürede gerçekleşen bu hızlı büyüme, zamanla istikrara dönüşmüş ve HC PALET A.Ş, Ahşap Ambalaj sektörünün saygın ve güvenilir kuruluşları arasındaki yerini almıştır.

Şirketimiz, bugün 20 yi aşkın teknik ve idari kadrosuyla yaklaşık 60 kişiye istihdam olanağı sağlarken, her geçen gün büyüyen sermayesi, makine parkı ve taşımacılık filosu ile ülke ekonomisine büyük katkıda bulunmaktadır.

HC PALET A.Ş, insan odaklı sorumluluk duygusu, risk alabilen girişimci ve dinamik yapısıyla en büyük yatırımlarını UKRAYNA da yapmış, gösterdiği üstün başarılarla dünyanın dört bir tarafından gelen dev kuruluşların arasından sıyrılarak üst sıralara yerleşmeyi başarmıştır.

UKRAYNA HC PALET A.Ş nin global bir şirket olma yolunda attığı en önemli adımdır. HC PALET A.Ş, kurumsal yapılanmasını uzman iş gücüyle daha da sağlamlaştırarak, modern yönetim anlayışının sunduğu imkanlardan faydalanıp, ülke ekonomisine de katkıda bulunarak büyümeyi hedeflemektedir.

HC PALET A.Ş, uluslararası arenada kanıtlanmış ahşap üretim deneyimi, uzman kadrosu ve takım çalışmasıyla gerçekleştirdiği proje yönetimi, kaliteli malzemeyi dünyanın her yerinden, zamanında ve uygun maliyetle satın alma hedeflerine doğru emin adımlarla ile
Hc Palet A.ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hc Palet A.ş.
Sektörü: Ambalaj » Ahşap Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Bekir Höcü
Adres: Anadolu Osb Mahallesi 13. Cadde No:13 Malıköy Sincan / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 5031841
Web Sitesi: www.hcpalet.com
Ürünleri
Ham ahşaptan yapılmış işlenmemiş malzemeler, Çam Ahşap Nematod ve Asya uzun boynuz böceği gibi böceklerin üremesi için uygun bir zemindir. Zararlı ...
Dünyada en çok kullanılan standart palet ölçüleri, 800 X 1200mm Epal palet ölçüleridir. Standart Epal Palet ölçüleri 1200X800X144 mm dir. Epa...
Euro Palet Avrupa birliği tarafından belirtilmiş standartlara uygun olan palet çeşididir. Verilen Avrupa birliğinin verdiği standartlara uygun olan p...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hc Palet A.ş. firma bilgileri. Hc Palet A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hc Palet A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hc Palet A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.