Hediyeci Geldi

Şirket Hakkında
Birbirinden Özel ve Farklı yüzlerce hediye çeşidini müşterilerine sunan Hediyecigeldi.com, iBac Şirketler grubu bünyesinde faaliyet göstermektedir.
Firmamız; İzmir Gıda çarşısında yer alan 1200 m2 lik Merkez & fabrikasında Baskı Makineleri ile tüm Hediye ürünlerinin baskılarını kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Sevdiklerinize özel hediyeleri güvenle sitemizden almanız için birkaç sebep;
- Kişiye özel Tasarım ve Baskı
Özel tasarım programı ile tüm ürünlerde kendiniz tasarımı yaparak sevdiğinize özel bir hediye alabilirsiniz, İsterseniz grafikerlerimiz tamamen size özel tasarım yapabilirler. Kişiye özel tasarım ve baskıda son noktadayız..

- En uygun fiyatlı ve Kaliteli Hediyeler
Şirketler Grubumuzdaki iPromosyon Firmamız vasıtası ile sitemizde yer alan çoğu ürünün ithalatını ve üretimini kendi bünyemizde yaptığımızdan dolayı en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri sitemizde bulabilirsiniz.

- En kaliteli ürün baskısı
Sitemizde yer alan tüm hediyelerin baskısı, firmamızın Fabrikasında yapılmaktadır. Bu yüzden kişiye özel Hediye Baskısında, en kaliteli ve hatasız baskı hizmeti de hediyecigeldi.com’da..

- Hızlı ürün teslimatı
Sitemizdeki ürünlerin stoklarımızda bulunmasından ve baskılarında kendi bünyemizde olmasından dolayı, ürünler kişiye özel baskılı olarak 1-2 iş günde kargoya verilmektedir.
Hediyeci Geldi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hediyeci Geldi
Sektörü: Diğer Sektörler » Hediyelik Eşya
Yetkili Kişi: Çağdaş Gülpınar
Adres: Merkez & Fabrika: 1203/4 Sok. No: 1d Gıda Çarşısı Konak – İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4217181
Web Sitesi: https://www.hediyecigeldi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hediyeci Geldi firma bilgileri. Hediyeci Geldi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hediyeci Geldi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hediyeci Geldi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.