Hilal İşleme

"ZAMANINDA TESLİM .TEMİZ İŞÇİLİK."

Şirket Hakkında
HİLALİŞLEME 3000 çalışanı ile tekstil ihracaatımıza el işçiliği noktasında hizmet vermekten gurur duymaktadır.uluslar arası üne sahip birçok markanın el işçiliklerini yapmakta olan firmamız size bir telefon kadar yakındır.0282.2625859....0532 2945698...firma yetkilisi NİHAT ÜNAL VE NURAN ÜNAL dır istanbulda şubemiz yoktur..merkezimiz TEKİRDAĞ dadır.www hilalisleme.com. hilalisleme@hotmail.com............her türlü pul boncuk el işçiliği dantel tıg örgüsü aksesuarlarınız için makrome gül vs el işçilikleriniz için telefonlarımız 24 saat açıktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
HAYRABOLU KAYMAKAMLIGININ DESTEKLERİ İLE EVLERE İŞ VE AŞ PREJESİ KAPSAMINDA KURMUŞ OLDUGUMUZ HİLAL İŞLEME TEKSTİL İHRACATINDA BÜYÜK FİRMALARIN EL EMEGİ GEREKTİREN PUL BONCUK İŞLEME TIG ÖRGÜSÜ VB.İŞLERİNİ BAŞARI İLE YAPTIRMAKTADIR.PROJE KAPSAMINDA ÇALIŞAN SAYIMIZ 1000 EV HANIMI DIR.HER MODELDE AYRI AYRI UYGULADIGIMIZ.EGİTİM DAGITIM DENETİM VE TESLİMAT TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR..DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARIN İŞLERİNİ YAPMAKTAYIZ ..NİHAT ÜNAL....0532 294 5698....
İletişim Bilgileri
Firma: Hilal İşleme
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: nihat ünal
Adres: HİSAR.MAH.ADALET.SOK.NO.12 ÖZERİN PASAJI hayrabolu.tekirdag..merkez şube:YÜZÜNCÜ YIL MAH.BATI SOK.NO1/3A AKKENT SİTESİ C BLOK TEKİRDAG .
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2625859
Faks: (282) - 2625859
Web Sitesi: http://www.hilalisleme.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hilal İşleme firma bilgileri. Hilal İşleme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hilal İşleme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hilal İşleme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-03-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.