Hızır Oto Kurtarma

Şirket Hakkında
"Hızır Oto Kurtarma olarak İstanbulda tüm ilçelerde oto kurtarma hizmetinde öncü firmayız.Yollarda herhangi bir sebepten dolayı acil ve hızlı çekiciye ihtiyacınız olduğunda uzman kadromuz ile 7/24 her an yanınızdayız.
İstanbuldaki farklı ilçelerdeki hizmet noktlarımız ile en kaliteli hizmeti sizlere sunuyoruz. Hiç beklenmedik anlarda hangi noktada olursanız olun aracınız için hazırız.Kaza ve arıza anında hizmetlerimiz ile sorunlarınıza yardımcı oluyoruz.
7/24 Yol Yardım Desteği hizmetimiz ve çekicilerimiz sayesinde endişe etmenize gerek yok.
Firmamız profesyonel eğitimli eleman kadrosu ile anında bulunduğunuz adrese en yakın çekici ile rahat bir nefes almanızı sağlıyor.
7/24 yol yardım , oto çekici ve oto kurtarma işlemleri için, Hemen Bizi Arayın ! "
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hızır Oto Kurtarma
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
Yetkili Kişi: Recep Davarcı
Adres: Saadetdere Mah. Hanımeli Cad.109. Sok. A7 D:1 Esenyurt / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (553) - 0452768
Web Sitesi: http://www.hizirotokurtarma.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hızır Oto Kurtarma firma bilgileri. Hızır Oto Kurtarma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hızır Oto Kurtarma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hızır Oto Kurtarma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.