Hızlı Kargo

Şirket Hakkında
HizliKargo.Net – 2010 yılından bu yana tüm müşterilerine yurt içi uçak kargo hizmetleri sunmakta olan ailenizin en kaliteli şehirler arası hava taşıma şirketidir. Sizden teslim alınan paket ve koliler ufak, büyük ayırt etmeden ucuz, pahalı gibi hususlara hiç bakılmadan aynı hizmet kalitesi ile göndericiden alıcıya büyük bir titizlikle gönderilmektedir.

Web sitemizin adından da rahatlıkla anlaşılacağı gibi zaman hassasiyeti olup acil olarak gitmesi gereken gönderiler için hiç çekinmeden firmamızı arayabilir, günün her saati Hızlı Uçak Kargo hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Acil kelime anlamı olarak çok çabuk, en hızlı gibi tabirlerle anılmaktadır. Acilen hava kargo taşımacılığı seçenekleri vasıtasıyla tüm gönderiler bulutların üzerinde uçmaktadır! http://www.hizlikargo.net
Hızlı Kargo
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Neden Hızlı Uçak Kargo Hizmeti Almalıyım?

Hızlı Kargo hizmeti alarak pek çok avantaj ve kampanyalardan yararlanabilir. Şehirler arası uçak kargo taşımacılığı için tüm müşterilerin her zaman ilk tercihleri olmak firma olarak bizi gerçekten çok mutlu etmektedir. Sizlerin tüm işini sorunsuz ve tam zamanında teslimat yöntemleriyle bir adresten diğer bir adrese taşımaktayız. Hava limanında adrese, adresten hava alanına, hava alanından hava limanına, adresten adrese gönderi seçenekleri arasından sizin için en uygun olanını seçip deneyimli operatöre bildirebilirsiniz.

Belirtmiş olduğunuz kişi yada firmaya gönderi yapılacak şehir uzaklığına göre bir kaç saat içinde teslim edilir. Teslimat gerçekleştikten sonra göndericiye kısa sms, mail ve telefon yoluyla bildirilmektedir. Hizlikargo.net ayrıca web sayfamız üzerinde kargo takip sorgulama web program yazılımı ile an ve an gönderi takibi yaparak akıbetini öğrenebilirsiniz. Sitemiz tüm android uyumlu dokunmatik ekran akıllı cep telefonları, tablet, ipad, iphone ve bütün mobil cihazlar üzerinde sorunsuz tam çözünürlükle karşınıza çıkmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Hızlı Kargo
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: Kadir Hatunkız
Adres: Perpa Ticaret Merkezi A/blok Kat:6 No:598
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2100498
Web Sitesi: http://www.hizlikargo.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hızlı Kargo firma bilgileri. Hızlı Kargo adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hızlı Kargo ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hızlı Kargo firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.