Hüner Hediyelik Organizasyon

"Torbalı Organizasyon Firması"

Şirket Hakkında
İzmir Torbalı da hizmet veren Hüner hediyelik organizasyon, sektör içerisinde aranılan tüm hizmetleri tek çatı altında veren firmalardan birisidir. Firmamız İzmir geneli söz ve nişan organizasyonu, kına organizasyonu, evlilik teklifi organizasyonu, açılış ve doğum günü organizasyonu gibi bir çok organizasyon hizmetleri ile kaliteli hizmetlerini sürdürmektedir.
Firmamız sadece organizasyon bazlı çalışmayıp bu tür organizasyonlarda dağıtmalık olarak kullanılan nikah hediyelikleri ve bebek magnetleri gibi bir çok hediyelik çeşidinin de imalatını gerçekleştirmektedir. Magnet gönderimlerini sadece İzmir bölgesine değil Türkiye başta olmak üzere Avrupa’nın bir çok ülkesine hızlı kargo seçenekleri ile göndermekteyiz.
En şık tasarımlara sahip mevlüt hediyelikleri ve sünnet magnetleri seçeneklerimizi kredi kartı veya havale gibi ödeme yöntemlerini yaparak en kısa süre de elde edebilirsiniz. Uygun fiyat politikası ile siz değerli müşterilerine hizmet vermeyi misyon haline getirmiş firmamız telefon ve mail üzerinden 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hüner Hediyelik Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Hüsna Hüner
Adres: Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi No: 17/a
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 5834613
Web Sitesi: https://www.hunerhediyelik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hüner Hediyelik Organizasyon firma bilgileri. Hüner Hediyelik Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hüner Hediyelik Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hüner Hediyelik Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-10-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.