İlayda Moloz Taşıma

"moloz bizden sorulur"

Şirket Hakkında
Karot ile beton kesme de Q20 - Q500 arası 550 cm derinlik 45° ile 90° derece açı ile her çaptaki deliği sıfır vibrasyonla, betona zarar vermeden, istenilen çapta kesme işlemi yapmaktayız Karot ile delme işlemi ile aynıdır!

Hidrolik kesme makineleri'nin yetersiz kaldığı, betonun 50 cm yi geçmesi durumunda 550 cm kadar çürütme esaslı uygulama yapılarak beton kütlelerin nakil şlemidir.

Kesme işlemi demir donatılı veya demir donatışız tüm zeminlere uygulanabilmekte olup zaman ve yer gözetmeksizin, profesyonel kadro, geniş makine parkuru , güvenilir bir yönetim, kalite ve hız dahilinde,

TÜRKİYE'nin her bölge ve yöresinde hizmet vermekteyiz.
İlayda Moloz Taşıma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlayda Moloz Taşıma
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Mehmet Yılmaz
Adres: Yeni Metal San Sitesi 17 Blok No 24
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2345059
Web Sitesi: www.adanamoloztasima.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İlayda Moloz Taşıma firma bilgileri. İlayda Moloz Taşıma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlayda Moloz Taşıma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlayda Moloz Taşıma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.