İlim İlaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Şirket Hakkında
Sağlık güç demektir. Bir toplum sağlıklı ise bu toplum her türlü başarıyı elde edecek güce sahip demektir. Biz İlim İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak sağlık adına yapılan her türlü reform ve gelişmeleri destekliyoruz. Amacımız hep bir adım ötesini görmek ve insan sağlığını her şeyden üstün tutmaktır. İlkemiz daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermektir. Sürdürdüğümüz çalışmalar doğrultusunda gençlere de yatırım konusunda öncelik tanımak hem bizim hem de toplumumuz için oldukça önemli. Çünkü içerisinde yetişmiş insan barındıran toplumlar hayatları boyunca hiç sıkıntı yaşamamışlardır. Biz iyi yetiştirilmiş insanların ne derece önemli olduğunu biliyor ve bilinçli, sağlıklı gençler yetiştirmeye de özen gösteriyoruz.
İlim İlaç Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlim İlaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » İlaç Sanayi
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » İlaç Sanayi
Yetkili Kişi: Veli Can Tefon
Adres: İstiklal Mahallesi Duru Sokak 6/1
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 6163421
Web Sitesi: www.ilim.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İlim İlaç Sanayi firma bilgileri. İlim İlaç Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlim İlaç Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlim İlaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.