İlter Yatak

Şirket Hakkında
2007 yılında yatak üretimiyle faaliyete başlayan İLTER YATAK, yatak, yatak başlığı, baza, ürünlerini de yelpazesine ekleyerek sektöründeki köklü firmalar arasında yerini alma çalışmalarına başlamıştır.

Üretiminde kalite ve dayanıklılık ilkelerinden taviz vermeyen İLTER YATAK, ekonomik fiyatlarıyla tüketicisinden olumlu not almaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2007 yılında yatak üretimiyle faaliyete başlayan İLTER YATAK, yatak, yatak başlığı, baza, havlu, plaj minderi, şezlong minderi, step minderi ve silikonlu yastık ürünlerini de yelpazesine ekleyerek sektöründeki köklü firmalar arasında yerini alma çalışmalarına başlamıştır.
Üretiminde kalite ve dayanıklılık ilkelerinden taviz vermeyen İLTER YATAK, ekonomik fiyatlarıyla tüketicisinden olumlu not almaktadır
İletişim Bilgileri
Firma: İlter Yatak
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Otel Mobilyaları
Yetkili Kişi: Serkan İlter
Adres: Gümüşpala mah. Türkmen sk.no:3 Avcılar/İst.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5094891
Faks: (212) - 5935961
Web Sitesi: http://wwwilteryatak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İlter Yatak firma bilgileri. İlter Yatak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlter Yatak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlter Yatak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.